Angelique Womenswear Aalten

Studio Anneloes

Studio Anneloes is een relatief jong damesmerk afkomstig uit Nederland. Alle ontwerpen worden in Nederland gemaakt en de productie van alle artikelen vindt uitsluitend plaats in Europa. Dit vindt plaats in hoogwaardige ateliers waar met liefde en zorg alle producten worden gemaakt. Eerlijke producten op de markt, dat is wat Studio Anneloes belangrijk vindt.

Waar Studio Anneloes misschien nog wel het meest bekend om staat is haar travelkwaliteit. Dit is een combinatie van polyamide en elastan, wat er voor zorgt dat artikelen welke gemaakt zijn met zogenoemde travelkwaliteit, niet kreuken of pillen en daarnaast geproduceerd zijn op een zeer milieuvriendelijke manier.

Door de productie van de travelkwaliteit, is er maximaal aandacht besteed aan reductie van vervuilen en wordt er rekening gehouden met energiebesparing. Studio Anneloes zorgt er voor dat er enkel duurzame producten op de markt worden gebracht. Door de goede kwaliteit en hoogwaardige materialen, gaan artikelen van Studio Anneloes erg lang mee en is het vervangen van deze artikelen niet vaak nodig.

Resultaat 1–16 van de 42 resultaten wordt getoond