Angelique Womenswear Aalten

Bezorgen & afhalen

Pakketleveringen

Bestellingen die op ma t/m do voor 19.30 uur (vrijdag voor 15.30 uur) zijn besteld, worden binnen twee werkdagen afgeleverd met PostNL of DHL. Binnen Nederland wordt jouw pakket binnen 2 werk (ma t/m za.) geleverd. Zendingen naar België en Duitsland worden geleverd binnen 2 werkdagen (ma t/m vr).

Bezorger gemist?
Ben je niet thuis op het moment dat de bezorger voor de deur staat? Dan bieden zij je pakket aan bij de buren. De bezorger laat een kaart achter in je brievenbus met daarop het adres waar jouw pakket is afgeleverd. Als ook de buren niet opendoen, ontvang je een kaartje met hierop een bezorger-gemist of niet-thuiscode. Bij DHL kies je online zelf waar en wanneer zij je pakket gratis opnieuw bezorgen. PostNL zendingen gaan naar het dichtstbijzijnde pakketpunt. Met de code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen. PostNL bewaart je pakket een week op het PostNL-punt. Daarna brengen zij het terug naar ons distributiecentrum.

Zoek het dichtstbijzijnde: PostNL-punt of DHL Servicepoint

Verzendkosten Nederland & België

Online bestellingen die geleverd worden vanaf €100,- gratis bij je bezorgd. Bij kleinere bestellingen onder de €100,- bedragen de verzendkosten €4,50.

Afhalen in de winkel

Online bestellingen kunnen ook kosteloos worden afgehaald in de winkel in Aalten. Kies tijdens het afronden van de bestelling voor Afhalen in de winkel en laat in het opmerkingenveld weten in welke winkel u het product af wilt halen. Zodra uw bestelling klaar ligt ontvangt u van ons per e-mail een notificatie dat het product opgehaald kan worden.