Angelique Womenswear Aalten

Betalen

Betaalmethoden in de webshop

  • iDEAL: dit is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. U kiest in de kassa voor iDEAL en wordt na het bevestigen van de bestelling naar de beveiligde bankomgeving geleidt. U kunt dus snel en veilig betalen via uw eigen bank. iDeal is mogelijk bij de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, Van Lanschot. Als u voor deze betaalmethode kiest ontvangen we direct je betaling en gaan we direct met je bestelling aan de slag.

Betaalmethoden in de winkel

In al onze winkels is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:
  • Pin: de limiet bij pinnen is in de meeste gevallen €2500,-. Neem bij twijfel contact op met uw bank.
  • Contant: u kunt contant betalen in onze winkels. Voor de veiligheid van onze medewerkers willen we het contante geld in onze winkels zo laag mogelijk houden. Daarom verzoeken we u om zoveel mogelijk gebruik te maken van Pin.
  • Cadeaubon: in al onze winkels accepteren wij Aangelique womenswear Cadeaubonnen en de VVV Cadeaukaart (tot €50,-) als betaalmiddel.
Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers van de afdeling Klantenservice geven graag antwoord op al je vragen.
Mail naar info@angelique-womenswear.nl of bel 0543-477260.